0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Ben SEMANUR AYDIN 18 yaşındayım.. Resim koymak istemedim çünkü kimsenin üzülerek bakmasını istemiyorum..Tek amacım bir an önce ilacıma kavuşmak.. Sma3 (Spınal muskuler atrofı tıp 3 ) kas rahatsızlığım var.Hayalim çocukluğumda kaldı, yaşıtlarım gibi koşup oyunlar oynayamadım..Yurtdışındaki ilacı’mın 2017 tarıhınde çıkmasıyla çok sevindik fakat dozu 175 bin dolardan bahsedilen ilacı,Sağlık Bakanlığı önceliği sma1 tip hastalarına ve yaş sıralamasına göre veriyor.Yaş sıralaması ve tip 1,2,3 olarak ayırt edılmeden ilaçlarımıza bir an önce kavusmak istiyoruz.. Bebekliğimden beri tedavim sürüyor. Yıllardır beklediğim,umudum olacak ilacın önüne engel olunmamalı.. İlaç engelim çıktıkça umudum azalıyor ve gün geçtikçe vücudum ağırlaştğından dolayı ilacıma daha çok ihtiyaç duyuyorum.. Lütfen SESİME SES olur musunuz? SMA rahatsızlıgı ; Omurilikte yer alan ve kasların hareketinden sorumlu olan bazı hücrelerin hastalanması ve görevlerini yerine getirememesi sonucu ortaya çıkan hastalık. Bu hücreler beyinden gelen hareket emirlerini kaslara iletmekten sorumlu. Kaslar hareket emri alamadıklarında çalışamaz ve zayıflar. Tüm kol ve bacak kasları, gövde ve bazı solunum kasları bu hastalıktan etkilenirler. Bu yüzden geçen her dakikam çok önemli bu rahatsızlık için. Lütfen Bir İmzada Siz Atar mısınız ? Sizler Destek verin ki, UMUDA KOŞARAK GİDELİM..
Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum..

SEMANUR AYDIN

Bugün Semanur imzanı bekliyor!

Semanur Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı : Adım SEMANUR 18 yaşındayım.Çok geç olmadan hayatımı kurtaracak ilaca onay verin..». Semanur ve imza atan diğer 1.349 kişiye katıl.