Acil Tıp Teknisyenlerinin diyaliz sertifika hakının elinden alınmaması...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biz ATT ler olarak her alanda canla başla çalışan insanlarız. Biz diyalize yıllardır emek veren ve işini severek yapan insanlarız.Diyaliz teknikeri mezunu çok fazla olması sebebiyle devlet zamanında bize tanımış olduğu sertifika hakkını şimdi elimizden alıyor. Evet diyaliz teknikeri arkadaşlarımızın mağduriyetini de anlıyoruz.Ve bundan sonra ATT'lere sertifika verilmeyebilir fakat bu hakkı kazanmış olan ATT arkadaşlarımızın hakkının elinden alınmaması taraftarıyız. ATT'ler sertifikalarını yenileyip diyaliz alanında çalışmaya devam etmelidir.Sadece diyaliz teknikeri arkadaşlarla maalesef bir diyaliz ünitesi hizmet veremez. Diyaliz teknikeri olan arkadaşlar mezun olduklarında bırakın diyaliz alanında donanımlı olmayı tansiyon dahi ölçmeyi bilmeden meslek hayatlarına başlıyorlar.Mesleğini iyi icra eden ATT lerin hakkının elinden alınmaması ve diyaliz hayatlarına devam etmelerini istiyoruz

Bugün serap imzanı bekliyor!

serap kart bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Acil Tıp Teknisyenlerinin diyaliz sertifika hakının elinden alınmaması...». serap ve imza atan diğer 41 kişiye katıl.