Acil tıp teknisyenlerine verilen hak geri alınamaz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
sağlık bakanlığı ve tarafına Tugba Özkan bu kampanyayı başlattı

Acil tıp teknisyenlerine verilmiş olan diyalizde çalışma hakkı ve buna yönelik olarak kursa gidip eğitim alarak kazanmış olduğumuz hemodiyaliz sertifikasını şuan iptal ederek bizleri hem maddi hem manevi zarara uğratmaktadırlar. Yıllardır bu işi yapan ( diyaliz hemşirelik) mesleki bilgi birikimimiz, sosyal çevremiz ve sağlık çalışanı olarak psikolojimizin ne kadar etkilenebileceği düşünülmeden hakkımızı iptal ederek diyaliz merkezlerinde artık acil tıp teknisyenleri  çalıştıralamaz deniyor. Peki neden yıllardır bu görevi yapan sağlık personelleri var acil tıp teknisyenlerinin çalışma alanları git gide daraldı bizler ne yapalım nerde çalışalım sertifika hakkımızı elimizden alırsanız bizleri topluma tekrar nasıl kazandırırsınız. Ayrıca hemodiyaliz sertifikasını acil tıp teknisyenleri ile birlikte hemşirelik mezunu personellerde var onların hakları saklı kalırken onlara verilmiş olan hak geri alınmazken, sadece acil tıp teknisyenlerinin hemodiyaliz sertifikası iptal edilip diyaliz merkezlerinde çalıştıralamaz kararı alınıyor. İşsiz kalacağız, yıllardır  çalışmış olduğumuz kurumuzdan çıkartılıp hem maddi hem manevi zarara uğrayacağız. Bizler ne yapacağız, bu psikolojiyle işsiz kalacağız sertifikamız iptal olacak korkusuyla kendimizi düşünmekten alamıyoruz işimize evimize kendimizi veremiyoruz lütfen yardım edin!!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.