Abdullah Çiçek Yürüsün

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

6 ay içerisinde ameliyat olmazsa ayakları kesilecek
Mardin’de yaşayan 3 yaşındaki Abdullah Çiçek, nadir görülen çift taraflı kaval kemiği eksikliği hastası.
#AbdullahÇiçek

Mardin'de yaşayan Hasan ve Şemsihan Çiçek çiftinin en büyük çocukları olan 3.5 yaşındaki Abdullah, dünyada, milyonda bir görülen Tibial Hemimelia (çift taraflı kaval kemikliği eksikliği) hastalığıyla dünyaya geldi.

Mardin Valiliği tarafından Abdullah'ın sağlığına kavuşması için yardım kampanyası düzenlemesine onay verildiğini söyleyen baba Hasan Çiçek, "Abdullah 4 yaşına kadar ameliyat edilmezse bir daha asla yürüyemeyecek" dedi.

'ALTI AMELİYATIN MALİYETİ 875 BİN $'

Ameliyatların en geç 3 ay içerisinde yapılmaya başlanması gerektiğini belirten Hasan Çiçek, "Bu tür ameliyatları dünyada birkaç doktorun yapabildiğini öğrendik. Alman Prof. Dr. Michael Weber bunlardan birisi ve oğlumu Dubai'ye kendi imkanlarımla götürüp muayene ettirdim. Kendisi çocuğumun yürüyebileceğini söyledi. Ancak yapılması gereken 6 ameliyatın maliyeti 875 bin doları buluyor. Ben Mardin'de Diyanet'e bağlı olarak bir camide hocalık yapıyorum ve bunu karşılama olanağım yok" dedi.
Türkiye'de gitmedik doktor bırakmadığını da ifade eden baba Hasan Çiçek kendilerine, çocuğunun bacaklarının kesilerek protez yapılabileceği önerisinin getirildiğini anlattı.

YARDIM HESAP NUMARALARI

T.C. ZİRAAT BANKASI MARDİN YENİŞEHİR ŞUBESİ
HESAP SAHİBİ: ABDULLAH ÇİÇEK
TL: TR59 0001 0022 0886 2019 9450 01
USD: TR32 0001 0022 0886 2019 9450 02
EURO: TR05 0001 0022 0886 2019 9450 03
* Mardin Valiliği izin tarihi ve No: 20.07.2018/11885

Bugün Ateş imzanı bekliyor!

Ateş ateş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Abdullah Çiçek Yürüsün». Ateş ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.