Şeker hastalarından katkı payı alınmasın, ilaç ve hasteneler ücretsiz olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Şeker hastalarından katkı payı alınmasın ilaç ve hasteneler ücretsiz olsun, Diabetik tedavisi olmayan ve bir ömür boyu çekmek zorunda olduğumuz bir hastalık. Çok sinsi, bir çok organ üzerinde zararlı etkileri olan, gözlerini kör edebilen veya böbrekleri bitirip dialize mahkum eden veya damarları tıkayıp organ kaybına neden olan bu hastalığın tedavi edilebilmesi için ilaçları ve ölçümleri tam ve zamanında yapılması gerekmektedir. Maddi imkanları yeterli olmayan hastaların bu hastalıkla mücadelesi imkansızdır. Kullanılan insilün, şeker ölçüm çubukları (strip) ve diğer diabet ilaçlarının ücretleri çok yüksektir, her hafta dahiliye doktoruna gidilip ölçüm sonuçlarını gösterip insilün ve ilaç doz ayalaması yapılması gerekmektedir. Hal böyle olunca Sosyal Sigortası olmayan veya maddi imkanı yerinde olmayan Diabet hastalarının tedavileri imkansız olmaktadır.Bir imza ile belki yetkililerin dikkatini çekebiliriz. Tüm Diyabet hastaları adına Teşekkür ederiz.

Bugün Erkan imzanı bekliyor!

Erkan UYSAL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı: Şeker hastalarından katkı payı alınmasın, ilaç ve hasteneler ücretsiz olsun.». Erkan ve imza atan diğer 291 kişiye katıl.