Fizik Tedavi Teknikerlerinin atanması (Önlisans)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ülkemizde Fizik Tedavi hastalarının sayısı gün geçtikçe artıyor bu artış devam ederken Fizik Tedavi Teknikeri mezun sayısında da ciddi artışlar görülmektedir. Mezun teknikerler iş bulmakta oldukça zorlanıyor bunun sebeplerinden bazıları ise ; hastanelerde fizik tedavi teknikerliği görevinin başka personellere verilmiş olması , her sene binlerce mezun olmasına rağmen alım sayılarının normalden kat ve kat az olması gb nedenlerdir. Buradan Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya sesleniyoruz. Lütfen Fizik Tedavi Teknikerlerinin sesini duyun ve ciddi alımlar yaparak gençlerin yüzünü güldürün , emeklerinin karşılığını verin. 2000 fizik tedavi teknikeri alımı bekliyoruz.

Bugün yekta imzanı bekliyor!

yekta özbayoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Önlisans Fizik Tedavi Teknikerlerinin atanması Fahrettin Koca: Önlisans Fizik Tedavi Teknikerlerinin atanması». yekta ve imza atan diğer 848 kişiye katıl.