Ömer Halis epilepsi hastası onun için maddi manevi destek bekliyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba Ömer Halis 2 yaşında epilepsi hastası 4.evrede Türkiye de tedavi gördüğü doktorlar tarafından artık tedaviye sonuç vermediğini ve çok kısa zaman içinde öleceğini söyleyip yapılacak birşey kalmadığını söyleyip eve yolladılar hastalığının son evresinde olduğu için Türkiye de bir çok hastaneler ve doktorlar Ömer’in tedavisi için bizim yapabileceğimiz bir şey yok bu hasta artık tedavi edilemez dediler.Bunun doğrultusunda da biz yurtdışında ki doktorları araştırdık bunun doğrultusunda Prof.Dr Almanya da tedavi ettirebilmemiz için Türkiye’de 3D EMAR çekilip sonucunu yurtdışında ki doktorlara göstermemiz gerek o doktorlar ameliyat olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler . Ömer’in acil tedaviye başlatılıp ameliyat olması gerekiyor 3D sonucuna göre .. lütfen allah rızası için yardım edin tedavi başlangıcı için 3D Emarının çekilmesi gerekiyor Türkiye de sayılı hastanede 3D emarı çekiliyor ve başlangıç 3D emarının çekilmesiyle olacak ameliyat da çıkabilir maddi ve manevi destekleriniz bekliyoruz

Bugün Sağlık bakanlığı imzanı bekliyor!

Sağlık bakanlığı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı: Ömer Halis epilepsi hastası onun için maddi manevi destek bekliyoruz». Sağlık bakanlığı ve imza atan diğer 144 kişiye katıl.