Atama Bekleyen Sağlık Meslek Lisesi Mezunu Paramedicler

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

-Paramedicliğe sadece  Sağlık Meslek Lisesi çıkışlı hemşirelerin ve ATT mezunu olanların geçiş hakkı olmasını ve sadece bu kişilerin bu bölümü okuyabilmelerini istiyoruz

- Lise de 4 sene ATT bölümü okuyan 2 sene de Paramedic bölümü okuyarak ,sağlık uygulamalarını görerek 6 senesini veren meslektaşlarımın ;düz liseden yada Anadolu liselernden geçiş yapan sadece 2sene paramedic bölümü okuyan kişilerin  bizimle denk tutulamsını meslektaşlarm adına istemiyoruz .

-İnsanların hayatını ilgilendiren ,toplumun sağlığı  için bu durum göz ardı edilmemeli .112 çalışanları verimli emek vermek zorundalar .Eğer bu mesleği yapmak isteyip sağlık meslek lisesi çıkışlı olmayan arkadaşların insan vücudunu daha iyi öğrenmesi ve gerekli bilgilere sahip olması için çeşitli yerlerde 4yıllık paramedic bölümü açılmasını dileriZ.

Bu imzanın toplanmasının diğer bir amacı ise sağlık meslek lisesi mezunu olarak paramedic mezunu olan meslektaşlarımın 6sene eğitim hayatında sadece sağlık dersleri görerek ve uygulamalarını katılarak kpss de çıkan ders konularına yabancı kalmakta ve diğer liselerden mezun sadece 2 yıl paramedic bölümü okuyanlar temel derslerde yeterli bilgiye sahip olduğu için insan anatomisini tam anlamıyla öğrenmeden,SML geçşli paramedic mezunlarndan daha hızlı atanmakta ve görev yapmak da.

Bu haksızlığı kabul etmek istemiyoruz ve bizde ne gerekiyosa yapılmasnı istiyoruz

Bugün Şükran imzanı bekliyor!

Şükran Celep bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanı :Ahmet Demircan : Atama Bekleyen Sağlık Meslek Lisesi Mezunu Paramedicler». Şükran ve imza atan diğer 80 kişiye katıl.