Sağlık Çalışanları da Toplu Taşıma İndiriminden Faydalansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Belediye görevlileri, polis ve zabıta ekipleri ücretsiz, öğretmen ve öğrencilerin de indirimli faydalandığı toplu ulaşımda sağlık çalışanlarına yönelik de bir çalışma yapılmasını istiyoruz.

Çünkü  Her zorlu koşulda sağlıkçılar canla başla görevinin başına gelmektedir. 7/24 Hizmet veren insanlar olarak sağlıkçılar toplu taşıma indiriminden faydalanması gerekir.Sağlık çalışanları yeri geldiğinde aralıksız 36 saate kadar çalışıyor, bizim hayatımız için kendi hayatlarını hiçe sayan, saatlerce mesai yapıp uykusuz kalarak canla başla çalışan sağlık çalışanları da toplu ulaşımdan ücretsiz ya da indirimli faydalanmayı hak ediyor.

Toplu ulaşım eğer, sağlık personeline de indirimli olursa, sağlıkçılar toplu taşımaya yönelecek. Böylece hem trafik yoğunluğu azalacak hem de daha az yakıt harcanarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlanmış olunacak.Ancak hayatımızı emanet ettiğimiz Sağlık çalışanları ücretsiz faydalandırılmazsa  Hakkaniyet ve adaletten bahsedemeyiz.

Haydi Hep Birlikte Sağlık Personelini de Bu Halkaya Davet Edelim!!!

Bugün Hakan imzanı bekliyor!

Hakan ERGÖNÜL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Çalışanları da Toplu Taşıma İndiriminden Faydalansın». Hakan ve imza atan diğer 705 kişiye katıl.