Sağlık Çalışanları ÖLMESİN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

02.10.2018 tarihinde Bahçelievler’de özel bir hastanede psikiyatrist Dr. Fikret Hacıosman muayene odasında hastası tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yaşam hakkı ihlal edilmiştir. Doktorumuz Ağır yaralanarak yaşam mücadelesi vermektedir.

Binlerce insana bu muayene odasında yaşam hakkının gerekliliklerini anlatırken ve insanları yaşatmak için mücadele edenlerin hayatta kalması için, sağlıkta şiddetin bitmesini istiyorsan, yaşam hakkını sana hatırlatanları yaşatmak istiyorsan, Sağlıkta güvenlik önlemlerinin artırılması için bir AVM'ye girerken bile x-ray cihazından geçerken, hastane gibi bir kuruma x-ray ile geçiş, yasal olarak güvenlik tedbirlerinin artırılmasını desteklemek için sende imzala

Bugün Yaşam Çiçeği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği imzanı bekliyor!

Yaşam Çiçeği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Çalışanları ÖLMESİN.». Yaşam Çiçeği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve imza atan diğer 778 kişiye katıl.