Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 76 destekçi ulaştı

Medikaller 24 saat insanlara hizmet vermektedir, eczaneler ise saat 19.00' dan sonra isteselerde hizmet veremezler.Çünkü o saatten sonra açmaları yasaktır. Acil ihtiyaçlara hafta sonu ve resmi tatil günlerinde asla cevap veremezler.Medikal malzemelerin eczanelerde satılması neticesinde ortalama 10.000' e yakın  medikalde çalışan yaklaşık 50.000 civarında insan işsiz kalacaktır.Eczacılar medikalciler kadar malzemeleri tanımadıkları için bunun sıkıntısını hastalar yaşayacaktır.Malesef yanlış malzemeleri yanlış bilgilerle uzun süre  hastalara satışa sunma ihtimalleri yüksektir.Malzemeleri tanıyan medikal  sektörünün  bitirilmemesi için sosyal güvenlik kurumunun ve sizlerin desteğiyle  ayakta kalıp sizlere dogru hizmet vermeye devam edebiliriz.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlığımız için doğru malzemelerin satışa sunulduğu medikallerimize sahip çıkalım.». Murat ve imza atan diğer 75 kişiye katıl.