Kampanya Kapatıldı

SıdıkaKelamiErtanAnadoluLisesiKapatılamaz

Bu kampanya 193 destekçiye ulaştı

Sıdıka Kelamı Ertan Anadolu Lisesi'nin taşınması halinde biz öğrencilerin ve velilerin zorluklar yaşayacağını  belirtmek isterim. Gerek yemek gerek ulaşım gerek kırtasiye gibi ihtiyaçlarımızın zor karşılanacağını ve ulaşım için velilerimizin de maddi sıkıntılar yaşacağını unutmamak gerekir. Okuldaki başarınında düşeceğine değinmek isterim. Hafta sonu kursları olsun okul sonrası kursları olsun katılım azalacak ve başarı oranı düşecektir. Herhangi bir sosyal aktivitelerin de gerçekleşmesi zorlaşacaktır. Bando yürüyüşleri meydan gösterilerinin yapımı zorlaşacaktır. Ayrıca uzak olmasından kaynaklı öğrenci sayısınında düşeceğini belirtmek isterim. Biz öğrencilerin başarı oranlarının düşmemesi icin ve velilerimizin maddi manevi sıkıntıya düşmemeleri icin Sıdıka Kelamı Ertan Anadolu Lisesi Kapatılmamalı,Taşınmamalıdır. Bu kampanyayı dikkate alarak gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bugün Şahsevi imzanı bekliyor!

Şahsevi Sipahioğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SıdıkaKelamiErtanAnadoluLisesiKapatılamaz». Şahsevi ve imza atan diğer 192 kişiye katıl.