Süresiz ibaresinin olmadığı, kriterlere göre 1-5 yıl nafaka adildir. @trbiaplatformu

Reasons for signing

İbrahim Akboyun
4 days ago
Âdil olmak adına bir adım olduğundan imzalıyorum...

GÖNÜLDER Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği
4 days ago
Adil degil

Yunus Başak
5 days ago
İmzalıyosrum çünkü bu bir ceza ise süresiz ceza olmaz adaletsizlik var. Kimse ayrılmak için evlenmiyor anlaşamamanın cezası ömür boyu ceza olmamalı

Sibel Yıldırım
4 weeks ago
Kimse kimseye ömür boyu bakmak zorunda değildir hele boşandığı birine asla. Nafakayı ticari amaç tarzında görüp kimseye zulmetmemek açısından nafaka yasasının biran önce ele alınıp acilen değiştirilmesi en adilane çözüm olacaktır

Hasan Karaağaç
4 weeks ago
imzaliyorum suresiz nafaka zulumdur

Arda Göz
1 month ago
Ömür boyu nafaka(özellikle çocuk olmayan ve kısa süreli birlikteliklerden sonra maalesef yasalarımızdaki boşluklardan yararalanılarak tamamına yakın davada erkeğe ödetilen) anayasa insan hakları eşitlik ilkesine aykırıdır. Nafaka Süresi 1 yıldan kısa süren evliliklerde maksimum 1 yıl olmalı, daha uzun evliliklerde(ve çocuk olması durumuna bağlı olarak) evlilik süresi kadar olmalıdır. Hakimlerin her vaka ve davayı aynı kefeye koyarak direk erkek tarafını suçlaması ve kadına gerçek dışı uzaklaştırma kararı sonrası tedbir nafakası bağlaması ile boşanma davası süresince tedbir nafakası düzenlemesi kaldırılmalı, kadın erkek eşitliğine riayet edilmelidir.

Fatih URANLI
Jan 25, 2021
Adaletsizliğe son verilmeli

Nail Çiftçi
Jan 22, 2021
Artık yetr. BİTİRDİ bizleri hapse gir cık gir cık hayatımız hapislerde geciyo ikinci eş cocuklar ortada aç kalıyor bu nasıl devlet

Selami Durmuş
Jan 9, 2021
Aile yaşamlarını pırna pırna dağıtan , evlilik denen kutsal müesseseyi dolandırıcılık amaçlı kullanan zihniyetlere karşı dur demenin zamanı geldi de geçiyor.

Fermuş Peköz
Jan 2, 2021