idamgelmedikcesusma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

anneyim.. anneyiz kiyamadigimiz yavrularimiz ölüyorlar.. toprak utaniyor sarmaya kürek utanıyor kazmaya bir insan utanmiyor küçücük bedenleri toprağa koymaya.. kac cocuk oldu ben sayamadim nolur normallesmesin iki gun surmesin biz isimlerini unutuyoruz peki ya annesi ailesi! bugun degil belki ama Allah korusun bizim cocuklarimiza da olabilir eylul de bir annenin cocuguydu irmakta digerleri de.. nolur yalvarıyorum TBMM nin ilk gorevi bu olsun.. biktim aglamaktan korkmaktan ben cocugumu nasil okula gotureyim nasil parka gotureyim kime guveneyim nolur caydırıcı bir ceza bulun artik yada bizim önümüze atin bu kopekleri biz verelim cezasini.. bıktım insan haklarindan sagir oldum bunu duymaktan nasil bir hak bu küçücük cocuklara bunu yapanların ne insanligindan bahsediyoruz ne hakki veriyoruz bunlara.. bu dunya da cocuklar yasamayacaksa biz olelim o zaman bizde yasamayalim.. İSLAM kadini ve çocuğu koruyor peki biz musluman degil miyiz? yeter artik YORULDUK .. susmaktan yorulduk icimize atmaktan yorulduk bu serefsizlerin haklarindan yorulduk herkese sapik gozuyle bakmaktan yorulduk tiksindik erkeklerden.. daha ne neyi bekliyorsunuz .. siz yorulmadiniz mi susmaktan biz annelere cevap verememekten herseyi soruyorsunuz bunu da sorun bize gidelim sandığa biz verelim cevabını..

Bugün Yasemin imzanı bekliyor!

Yasemin Bekdaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Süleyman soylu: idamgelmedikcesusma». Yasemin ve imza atan diğer 110 kişiye katıl.