Sözleşmeli erlere de iyileştirme zammı verilmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Saygı değer devlet büyüklerimiz,

18 Nisan 2018 günü onaylanan TSK personeline (subay, astsubay ve uzman) 01 ocak 2018 ayından başlamak üzere kişi başı 400 tl olmak üzere bir iyileştirme zammı geldi. Biz sözleşmeli erler olarak vatanımızı, milletimizi bayrağımızı korumak için aynı zamanda bu şanlı vazifeyi yerine getirirken mesleğimizide elde etmek ve TSK personeli statüsünde olmak için bu göreve başladık. Görevimize gelirken ailemizi, sevdiklerimizi çoğumuzda çocuklarını geride bırakıp geldik. Sözleşmeli erler olarak biz bu zam kararına çok üzüldük ve tepkiliyiz. Motivasyonumuzun düşmesine sebep oldu. Biz kendimizi personel olarak görmek istiyoruz ve vazifemizi yaparken hiçbir zorluktan kaçınmıyoruz, kaçınmayızda.Sizden ricamız sözleşmeli erlerede artık bir personel gibi bakılması. Biz bu ordunu profesyonel askerleriyiz. Zammı komutanlarımız kadar bizlerinde hakettiğimizi düşünüyoruz. Gereğini arz ederim.

saygılarımla...

Bugün Sözleşmeli imzanı bekliyor!

Sözleşmeli Erler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sözleşmeli erlere de iyileştirme zammı verilmeli». Sözleşmeli ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.