MuratAbiGF DESTEK !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Youtube un berbat algoritmasından dolayı son zamanlarda heryeri kaplayan challenge saçmalığı ve neredeyse birbirinin tamamen aynısı olan içerik çöplüğü ne yazıkki özgün içerik üreten, emek verilerek yapılan videoların ve bu videoları yapan youtuberların büyük bi sıkıntısı haline gelmiş durumda.

Damgalarla dolaşan, videolarının açıklama kısmına resmen ünlü youtuberların yoklama listesini yazan tek amacı prim,  popülerite, ve para kazanmak olan ve bütün videolarını bu amaçlar doğrultusunda çeken yeni nesil youtuberlar ne yazıkki birçok özgün youtuberın büyük bi sıkıntısı haline gelmiş durumda. Bazı youtuberlar bu sıkıntılarını tepki videoları çekerek, bazıları içeriklerini değiştirip istemeden de olsa özgünlüklerini yitirerek, kimisi ise içerik üretmeyi bırakıp youtuberlık kariyerine son veya ara vererek rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Yaklaşık 4 aydır içerik paylaşmayan MuratAbiGF kanalı da ne yazıkki bu saçma algoritmanın kurbanlarından. MuratAbiGF adlı kanalın sahibi Murat Engin Ekin isimli youtuberın Youtube u bırakmasının tek sebebi bu olmasada gittikçe azalan özgün youtuber kitlesinin önemli bir karakteri olan Murat Engin Ekin i desteklemek sadece onun 1.485.823 abonesinin değil bütün bilinçli youtube kullanıcılarının göstermesi gereken bir davranıştır.

Bu kampanya için çok kısa bi zamanınızı ayırarak kullandığınız sosyal medya platformlarında paylaşırsanız özlediğimiz içeriklere ulaşma yolunda bize çok büyük bi destek vermiş olursunuz.

Bugün Emircan imzanı bekliyor!

Emircan Yavuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ruhicenet@creatorstation.com: MuratAbiGF DESTEK !!». Emircan ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.