Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: T.C.Devleti

Ruh Sağlığı Çalışanları 'nın Çağrısı: Ölümleri Durdurun!

65 hapishanede binlerce siyasi tutuklu tarafından sürdürülmekte olan açlık grevleri, tutukluların bedensel ve zihinsel sağlıkları açısından kritik bir  noktaya ulaşmıştır. Tutuklu ve tutuklu yakınlarının ömür boyu etkilerini taşıyacakları olası acı olayları ve travmaları engellemek,   hükümetin ve TBMM'nin sorumluluğundadır. Biz psikologlar,psikoloji öğrencileri, psikolojik danışmanlar , PDR öğrencileri,psikiyatristler ve psikiyatri asistanları olarak açlık grevi yapan siyasi tutukluların ölümlerini veya sakat kalmalarını engellemek üzere  hükümetin  acilen gerekli adımları atmasını ve   açlık grevindeki tutuklularla, çözüme yönelik müzakere yapılmasını talep ediyoruz.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • T.C.Devleti

burcu ovacık erdem bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 174 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün burcu imzanı bekliyor!

burcu ovacık erdem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ruh Sağlığı Çalışanları 'nın Çağrısı: Ölümleri Durdurun!». burcu ve imza atan diğer 173 kişiye katıl.