KADER MAHKUMLARINA AF!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Cezaevi köşelerinde umutla af çıkmasını bekleyen mahkumlar var.. Ve buna bağlı olarak mahkum olan yakınlarına kavuşma hayaliyle umutlanan aileler... Kader mahkumlara af çıksın herkes sevdiklerine sevenlerine kavuşsun. Onlarında artık yüzü gülsün. Onlar gökyüzüne, hatta ağaçlara bile, en önemlisi ise ailelerine hasret yaşıyorlar ömürlerini.. Bir çoğu bunalıma girip akıl sağlığı bozuluyor. Bir çoğunun aileleri görüşlerine gidemiyor. İş, hastalık vs. nedenleriyle görüşlere gidemeyenler oluyor. Görüş gününü sabırsızlıkla bekleyen bir çok mahkum, o günü koğuşlarında geçiriyor. Kimisi yavrusunun nasıl büyüdüğünü göremeden, her anında yanında olamadan geçiriyor ömrünü, kimisi sevdiklerinin hasreti ile.. Kimisi kanıtlayamadığı için suçsuz yere yatıyor oralarda, kimisi yaptığından pişman olarak... İnsanların umutlarını yok etmeyelim!  Af haberini duyduklarında çocukların bayram sevinci gibi yaşadılar onlar o umudu. Mahkumların ve yakınlarının umutlarının yok olmasına izin vermeyelimm. Onlarsız bayram bayram olmuyor, düğün düğün olmuyor, şenlik şenlik olmuyor. Birbirlerine kavuşma umuduyla yatıp kalkan, yanıp kavrulan insanlar var.. Birbirlerine kavuşma hayaliyle gece gündüz ağlayan, gerçekten içten gülemeyen insanlar var.. Birbirine kavuşmayı bekleyen binlerce insan var. Şimdi ortaya af çıktı diye haber atılıp, umutlandırılıp, sonrada o umutların hayallerin yok olmasına sebep olunmasın. Bir sanın hayatındaki en önemli şeylerden biri, bu haberlerle özgürlüğe yaklaşmanın, özgürlüğe ve sevdiklerine kavuşmanın heyecanını yaşayan mahkumların ve onların ailelerinin heyecanını, hevesini kırmayın.. UMUTLARA DA KELEPÇE VURMAYIN! Ne olur, ne olur AF ÇIKSIN ! Kimsenin hayalleri yıkılmasın lütfen. Af haberiyle ilk defa gerçekten içten gülmüş insanlar varken, bu haber yalan olarak kalmasın.. Mahkumlara af çıksın, sevenler birbirine kavuşsun, evlere gerçek bayram gelsin.

Bugün Hanife imzanı bekliyor!

Hanife Üşenmez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «rte.gen.tr: KADER MAHKUMLARINA AF!». Hanife ve imza atan diğer 386 kişiye katıl.