Kampanya Kapatıldı

Egitimde esitlik istiyoruz

Bu kampanya 23 destekçiye ulaştı

Öğrencilerin hakkı ellerinden alınıyor. Gaziantep Şahinbey Belediyesi kendine bağlı olan etüt merkezlerini kanun hükmündeki var olmayan bir kararnameyi gerekçe göstererek kurumları MEB'e devrederek okullastirma karari almistir. Ancak bu kurslardan bu kadar insan faydalanirken bu kadar ögretmen evine ekmek parasini burdan kazanirken devredilmemesi gerektigini düsünüyoruz. Biz öğrenciler,veliler ve ögretmenler olarak kapanmasını istemiyoruz. Verilen eğitimden aileler öğrenciler memnunken kapanma kararı tüm öğrencileri, velileri ve kurs öğretmenlerini zor durumda bırakmıştır. Sonuçta her ailenin maddi  durumu özel eğitim kurumlarına para vermeye yetecek değilken 250 ögretmenin birden bire isten cikarilmasi onlarida ögrencileri kadar zor durumda birakmistir. Okuldaki kurslarımızdan almadığımız verimi bu kurslarda almışken kapanmasını istemeyiz. O yüzden ygs lys teog kurslarının devam etmesini istiyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Simge Nur imzanı bekliyor!

Simge Nur KAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «rte.gen.tr: Egitimde esitlik istiyoruz». Simge Nur ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.