RTEÜ İLAHİYATTA Karma eğitim düzenine son vermek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Haremlik ve selamlık konuların da Peygamber kırıntılarını hayatlarına taşıyan filozoflara baktığınız zaman, onların hikemiyatın da, felsefesin de şunu görürsünüz, Konfüçyüs çin de devlet makamların da büyük bir hutbe ihraz ediyor, ihraz edince haremlik selamlık onu uyguluyor onu tatbik ediyor. Sonra bu kadınlar üzerinden para menfaat temin edenler araya giriyorlar. Konfüçyüs'ü iftiralarla devlet makamından uzaklaştırıyorlar. Aklı selim kişiler tarihin her dönemin de, genç kızları ve delikanlı erkekleri, ayrı yerlerde almışlar ve ayrı yerlerde eğitmişler ayrı vasıtalarla taşımışlar. Kur'an'ı hakime baktığımız zaman, islam ümmetini de efendimiz aleyhisselamın rehberliğin de eğitirken,قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ Nur/30.ayet. ile Allah azze ve celle'nin erkeklere talimatını görüyoruz,sokakta yürürken öte de beri de gözlerinizi kaldırıp namahrem kadınlara bakmayın. وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِ Nur/31.ayet. Kadınlara da talimatı var sizde erkeklere bakmayın. Peki bakmak caiz değilse, onları aynı sınıfa koyduğunuz zaman, mutlaka kız erkeğe, erkek kız'a bakacaktır. kızla erkeği aynı sınıfa koyupta onları 15 18 inde günaha şehvete mahkum etmeyin.وَإِذَا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتَاعًا فَاسْأَلُوهُنَّ مِن وَرَاء حِجَابٍ Ahzap/53 ayet. Allah azze ve celle müminlere emrediyor. Ebubekir'e, Ömer'e emrediyor, manevi anneleriniz, peygamberin eşlerinden birşey isterken perdenin arkasından isteyin,Hz. Ebubekir'in kalbi bizim kalbimizden daha temiz, ama ona bunu emrediyorsa, bu talimatı veriyorsa, 15 yaşında bir kızla 15 yaşında bir erkeği nasıl olur da anneler babalar aynı sınıfa alabilirler. Sonrasında bu ümmeti londrada ki paristeki acılar felaketler bekliyor işte, evlenemeyen, çoğalamayan, aile kuramayan,acaba hangi darul acizeye beni götürecekler diye düşünen bir toplum. o halde aziz müslümanlar Allah celle celaluh yarattığını bilir, onun talimatları esastır. o buyuruyor ki ben yarattığımı biliyorum, kadını, erkeği biliyorum, yaratılışta ki ayarları kodları biliyorum, bir kadın erkeğe, bir erkek kadına nasıl bakar onları ben bilirim. Sizin cemiyetinize müdahale etmek istiyorum, hayatınızı kurtarmak istiyorum, size ben başta imanı telkin ettim, imandan bahsettim sonra talimatlarımı indirdim. Eğer o fıtratınızın ayarına dönebilirseniz, fıtratınızın ayarın da göreceksiniz ki, Allah'ın talimatları sizi kurtuluşa, sizi saadete sizi cennetin yolların da koşmaya davet ediyor. o halde aziz müslümanlar sizleri Allah'ın talimatlarına uymaya davet ediyorum, karma eğitim istemeyen ama okumak hoca olmak isteyenlere müsaade edin. Allah'a emanet olun..

Bugün . imzanı bekliyor!

. bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTEÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞİ: RTEÜ İLAHİYATTA Karma eğitim düzenine son vermek». . ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.