Darbe sebebiyle mağdur olan 23 pilotun özgürlüğüne kavuşması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba ben Hatice Kılıçarslan. 15 Temmuz birçok canı sevdiklerinden kopardı. İnsanlar gözlerini kırpmadan bu vatan uğruna şehadete yürüdü. Vatanına, milletine, bayrağına gönülden bağlı olan bizler; o gece hain planlarla sahneye çıkan çirkin yüzler sebebiyle mağduruz. Çok sevdiğim abim Yıldırım Kılıçarslan ve 22 kursiyer teğmen arkadaşı üzerlerine bir suç isnat edilmemesine rağmen Sincan Cezaevinde tutuklu bulunuyorlar. Sebebi ise o gece Akıncı Üssü'nde ''terör operasyonu'' var denerek çıkarılmamaları. Duruşmalarının en yakın zamanda görülmesini ve hürriyetlerine kavuşmalarını canı gönülden istiyoruz. Abim ve bütün arkadaşları Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bugüne kadar kayıtsız şartsız hizmet etmiştir. Bugünden sonra görevlerine döndükleri takdirde aynı gayretle hizmet etmeye devam edeceklerdir. Destek veren herkese şimdiden teşekkürler.

Bugün Hatice imzanı bekliyor!

Hatice Kılıçarslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@RT_Erdogan: Darbe sebebiyle mağdur olan 23 pilotun özgürlüğüne kavuşması». Hatice ve imza atan diğer 84 kişiye katıl.