Siyah Beyaz Aşk Yayından Kaldırılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Aslı adında başarılı bir doktorun Ferhat adında mafyatik bir tip tarafından zorla alıkoyulup yasadışı bir ameliyata zorlanması serüveniyle başlayıp insanlara "eğer birini vurduysanız ve hastaneye götüremiyorsanız yakınlardaki bir hastaneden doktoru yakınlarda kaza var deyip yardım isteme bahanesiyle kaçırıp zorla ameliyat ettirebilirsiniz " gibi düşünceyi akıllara sokup sağlık alanındaki şiddet oranı bu kadar fazla olan bir ülkede buna teşvik eden bir dizidir "siyah beyaz aşk".

Bütün bunlar yetmezmiş gibi doktoru ameliyat için zorlayanın Ferhat olmasına rağmen; Aslı'yı bunlara şahit olduğu için öldürmekle tehtid edip eğer ölmek istemiyorsan benimle evlenmek zorundasından başlayıp kadına yönelik fiziksel ve psikolojik şiddete özendiren ve acilen yayından kaldırılması gereken bir dizidir.

Kadın şiddetinin ve sağlık personellerine şiddetin had safhada olduğu bir ülkede dizilerin bunların yanlış oluduğunu ve asla yapılmaması gerektiğini aşılayan vatandaşlara örnek davranışlar sergilemesi gerekirken bunun tam tersi teşvik edici bir tutum sergilemesi kabul edilemez.

Bir çok keredir RTÜK' e şikayetlerde bulunulmasına rağmen herhangi bir yaptırım olmaması nedeniyle bu kampanya başlatılmıştır desteklerini bekliyoruz.

Bugün Ayşe Şebnem imzanı bekliyor!

Ayşe Şebnem Öz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK: Siyah Beyaz Aşk Yayından Kaldırılsın». Ayşe Şebnem ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.