Doğrulanmış başarı

Seda Sayan'ın programının tv'den kaldırılmasını talep ediyorum

Bu kampanya 3.121 destekçi ile değişim yarattı!

http://www.milliyet.com.tr/iki-esini-olduren-adam-seda-magazin-1934550/. Link de de görüldüğü gibi 5 kadından boşanan, iki karısını bıçaklayarak öldüren ve 6. Bir kadın ile evlenmek isteyen bu adamın cinayetleri bu programda meşrulaştırılmaktadır. Seda Sayan'ın bizzat kendi ağızından 'bu kadar güler yüzlü bir katil olur mu' demeciyle kadın cinayetlerinin tavan yaptığı bir ülkede bir kadın katilinin Televizyonda Pr çalışması yapılmaktadır. Bu her bakımdan tehlikeli ve ahlaka aykırı bir durumdur. Bilinç altına gönderilen mesaj 'kadınları öldürebilirsiniz ve sonunda bu yolla meşhur olabirisinizdir' zaten her gün onlarca kadının öldürüldüğü, eğitim seviyesinin oldukça düşük olduğu bu ülkede bu tip davranışlar kadın cinayetlerini teşvik etmekte ve destekleyici bir özellik taşımaktadır. Bundan dolayı bulunduğu yerin sorumluluk bilincini taşıyamayan insanların tv programı yapmaması gerekir.

Bugün Fatma Füsun imzanı bekliyor!

Fatma Füsun Buğra bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK: Seda Sayan'ın programının tv'den kaldırılmasını talep ediyorum». Fatma Füsun ve imza atan diğer 3.120 kişiye katıl.