Kampanya Kapatıldı

İZDİVAÇ PROGRAMLARI KALDIRILSIN

Bu kampanya 157 destekçi ulaştı

İzdivaç programları, genel toplum ahlakını bozarak insanları ayrıştırmak suretiyle gençlerin ve evlenmek isteyen kişilerin umutlarıyla ve hayalleriyle oynanmasına müsade etmektedir. Maaşlı kişilerin sanki gerçekmiş gibi milyonların önünde tiyatro sergilemesiyle insanlar kandırılmaktadır.

genel ahlaka, manevi değerlere ve ailenin korunması ilkesine aykırılık ve argo sözcükler kullanılması, Evliliğin maddiyata indirgenmesi, adayların dış görünüşleri ile yargılanması, adaylar arasındaki nahoş davranışlar, küçük düşürücü söylemler, adayların komik duruma düşmelerine neden olunması, sansasyonel kişilere ısrarla yer verilmesi, olayların dramatize edilmesi, katılımcıların evlilik dışı amaçları, engelli adayların engellerinin ön plana çıkarılması, bir kısım ajans çalışanlarının katılımcı gösterilmesi gibi nedenlerle toplumu rencide etmektedir.

Bugün Üsame Talha imzanı bekliyor!

Üsame Talha Başaran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK : İZDİVAÇ PROGRAMLARI KALDIRILSIN». Üsame Talha ve imza atan diğer 156 kişiye katıl.