Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 367 destekçiye ulaştı

Başta Beyaz tv , Aspor ,  Ntvde yayınlanan çeşitli spor programları ve yorumcuları ( özellikle Ahmet Çakar , Erman Toroğlu, Fatih Altaylı,Hıncal Uluç , Mehmet Ayan , Serdar Ali Çelikler , Emre Bol , Turgay Demir , Gökhan Dinç vs.) yaptıkları programlarda kullandıkları uygunsuz dil ve düşünce yapısıyla toplumda şiddet,kavga,huzursuzluk ve ahlaksızlığı körüklemektedirler.

Çoğunluğun izlemediği ancak yine de gelir üretmemelerine rağmen çeşitli mali destekler bulup bir şekilde toplumun spor ve futbol düzeyini yakışıksız işlerle düşürmektedirler.

Bu konuda temel sıkıntımız; bu programlar genç sporculara ve sporla ilgilenen diğer gençlerimize kötü örnek teşkil etmekte birlikte çok kez şahit oluyoruz ki bu provakatif yayınlar yaparak tartışmalara ,kavgalara hatta giderek ahlakın bozulmasına yol açmaktadır .

Memnun değiliz ve rahatsızız. BU TARZ PROGRAMLAR DAHA SIKI DENETLENMELİ ve gerekirse CEZA almalıdırlar.

Bugün Mustafa Selçuk imzanı bekliyor!

Mustafa Selçuk Oter bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK , İç isleri bakanlığı : Seviyesiz spor programları, kanalları ve yorumcuları daha sıkı denetlensin ve ceza alsın». Mustafa Selçuk ve imza atan diğer 366 kişiye katıl.