Huysuz Virjin Program Yasağı KALDIRILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Seyfi Dursunoğlu , zekası,ince espri anlayışı, kültürü ve bilgili kişiliği itibariyle çok özel bir sanatçıdır. HUYSUZ VİRJİN karakteriyle yıllarca Türk televizyonlarında ; yaşlısı-çocuğu, kadını-erkeği 7'den 70'e her kesim insanın severek keyifle izlediği programlar yapmıştır. Kimi zaman tek başımıza izlerken kahkaha attığımız, kimi zaman verdiği mesajlarla hepimizi düşündüren zekasına hayran olduğumuz USTA SANATÇI SEYFİ DURSUNOĞLU'nun HUYSUZ VİRJİN karakteriyle tekrardan Türk Televizyon Kanallarında yerini almasını İSTİYORUZ.

Günümüzde birçok kanalda seviyesiz ve izleyiciye hiç bir fayda sağlamayan absürt bir çok program varken, HUYSUZ VİRJİN'e uygulanan yayın yasağını sonuna kadar kınıyoruz!

USTA SANATÇIMIZ SEYFİ DURSUNOĞLU 'a(Huysuz Virjin )  yapılan bu haksızlığın giderilmesini ve tekrardan televizyonlara dönmesini istiyoruz.

Lütfen kampanyamıza desteklerinizi eksik etmeyin...

Bugün TC Melda imzanı bekliyor!

TC Melda Asan Polatel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK: Huysuz Virjin Program Yasağı KALDIRILSIN». TC Melda ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.