Kampanya Kapatıldı

ERKAN TAN isimli şahsın ekranlardan uzaklaştırılması.

Bu kampanya 7.354 destekçiye ulaştı

A haber ekranlarında yer alan Erkan Tan isimli şahsın radyo televizyon yayıncılığına yakışmayacak biçimde milli değerleri (mehter marşı) ve dahi dini değerleri ahlaksız ve etik dışı bir biçimde kullanarak, kamuya açık televizyon ekranında sosyal medyadan katılım sağlayan vatandaşları alenen ve ismen hedef göstererek, kişileri kışkırtıcı, bölücülüğe sevk eder nitelikte kin ve nefret söylemleri ile halkı tahrik edici hal, tavır ve davranışlarda bulunarak; maskaralık denilebilecek ölçüde kendi pespaye ve niteliksiz davranış biçimi ile sözde savunma ve destekleme kisvesi altında Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve hükümetini  ters algı operasyonu niteliğinde yıprattığı ve bu kurumların imajını zedelemek üzere sözü edilen uygunsuz tavır ve davranışları ile zarar verici biçimde bir eylemde bulunduğu açıktır. Bu şahsın daha önceki söylemlerinde terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen ile ilgili övgü dolu sözler ettiği de görüntü kayıtları ile sabit olduğundan şahsın devletimize ve hükümetimize faydalı bir biçimde yayın yapma isteği içerisinde olduğu şüphelidir. Gerekli mercilerin bugüne kadar bu konuda herhangi bir yaptırımda bulunmaması; bu şahsın ters algı operasyonu biçimindeki ahlaksızlığının sanki savunuyormuş gibi göründüğü hükümetimizin ve devletimizin de ahlak anlayışıymış gibi görünmesine zemin hazırladığından; Erkan Tan isimli şahsın televizyon ekranlarından men edilmesinin devletimiz ve hükümetimiz adına doğru bir karar olacağını düşünüyoruz. Temiz bir ekran istiyoruz. Konu ile ilgili gerekenin yapılmasını rica eder, şikayetimizi arz ederiz.

Bugün Mehmet Kutay imzanı bekliyor!

Mehmet Kutay YILMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK: ERKAN TAN isimli şahsın ekranlardan uzaklaştırılması.». Mehmet Kutay ve imza atan diğer 7.353 kişiye katıl.