Petición cerrada
Dirigida a Gremi de Floristes de Catalunya

Roses justes a Sant Jordi

M'encanta la tradició de regalar un llibre i una rosa per Sant Jordi.

Però a través d'una petició en Actuable em vaig adonar fa uns mesos de les històries d'explotació que, de vegades, amaguen les roses. Milers de dones a l'Equador, Colòmbia o Kenya treballen en duríssimes condicions perquè nosaltres puguem gaudir les roses que cultiven.

Però també vaig saber que a Equador i Colòmbia existeixen roses justes, d'empreses que tracten bé a les seves treballadores. Són les roses certificades per segells com Florecuador o Fair Trade entre d'altres.

Per això vull demanar-los que aquest any per Sant Jordi ens comprometem amb les dones que cultiven aquestes roses. Signa i comparteix aquesta petició perquè es venguin només roses justes per Sant Jordi.

(Foto: Oh Barcelona-Flickr con licencia CC)

Esta petición fue entregada a:
  • Gremi de Floristes de Catalunya


    Rosa Mª Cendón Leris ha iniciado esta petición con solamente una firma y ahora la petición ha conseguido 29 personas que la apoyan. Inicia una petición tu mismo para crear los cambios que quieres ver.
    Hoy: Rosa Mª cuenta con tu ayuda

    Rosa Mª Cendón Leris necesita tu ayuda con esta petición «Roses justes a Sant Jordi». Únete a Rosa Mª y 28 personas que firmaron hoy.