Başarı

Mancini İstifa!

Bu kampanya 8 destekçi ile değişim yarattı!

30 Eylül 2013 tarihinde Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne gelen Roberto Mancini birbiri ardına başarısız sonuçlar almıştır. Ancak herşey bununla sınırlı değildir. Takım alınan kötü sonuçların değişeceğine, daha iyiye gideceğine dair hiçbir sinyal vermemektedir. Ayrıca Mancini takımda disiplin adalet namına birşey bırakmamış, milyon dolarlar alan oyunculara her istediklerinde izinler vermiş can siperane görevlerini yerine getiren Türk oyunculara hakettikleri değeri göstermemiş, onlara güvenmemiş, önemli maçlarda kadroya almamıştır. Adeta senelerdir bu takıma karşı görevlerini Galatasaraylılık bilinciyle yerine getiren oyuncuları küstürmüştür. Bu sebeple Galatasaray'ın ruhuna da zarar vermiştir Roberto Mancini. Sadece bunlar değil Mancini'nin istifa sebebi. Şampiyonlar Ligi eleme maçı öncesinde 9 transferin yapıldığı ara transfer döneminden sonra verdiği bir demeçte, yeterli transferlerin yapılmadığını kendisinin bu durumda fazla da birşey yapamayacağını belirtmiştir. Ya Mancini yaptırdığı transferlere nankörlük etmektedir ya da transferler hakkında yönetimle bir ortak karar mekanizmaları yoktur. O halde, öyle ya da böyle ortalama yıllık 4 milyon euroyu hakedecek bir eylem yapmamıştır Mancini. Talihsiz açıklamalar bununla da sınırlı değil. Şampiyonluğu elimizden kaçırdığımızı yavaş yavaş kabullenmeye başlayan Mancini 'Ben gelmeden önce de bu takım bu haldeydi.' talihsiz açıklamasıyla Galatasaray'ı önemsemediğini itiraf etmiş kendisini de bu söylemle aklayabileceğini sanmıştır. Sonuç olarak bir teknik direktörün sağlaması gereken koşulların hiçbirini sağlayamamıştır Roberto Mancini. Bize istediğimiz anda gidebileceğini söyleyen sayın Roberto Mancini'yi Galatasaray'ın geleceği, kendi isminin de daha çok kirlenmemesi adına istifaya davet ediyorum.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat ALDI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Roberto Mancini: Mancini İstifa!». Murat ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.