Stand with honesty, curb corruption

0 व्यक्ति ने हसताकषर गये। 1,500 हसताकषर जुटाएं!

Read a judgement no. 292/2016 of CAT court Mumbai (Upendra Dhonde Vs Ministry of water resources RD & GR) wherein mentioned about a brave struggle of a Central Govt. employee against a corrupt part of governance.

An honest  Bhujal Scientist of Central Ground Water Board, Pune, an intelligent, dedicated, hard worker. We saw his efficiency in many of awareness programmes, trainings, workshops. Also seen his articles, writings related to his work and many social activities. Many of his followers inspired taking Water conservation works.

But his own department is against his potential, may be due to jealousy or some unknown intentions (don't want to put "Administrative" records in media but certainly this transfer is not fair).

उन्हीके वरिष्ठ सहकर्मीओंके द्वारा सोची समझी साजिश के तहत २३ मार्च २०१६ को उनको पुणे से पटना (बिहार) स्थानांतरण का आॅर्डर मिला. तो उन्हाेंने मुंबई कोर्टमें सभी पुख्ता सबुतोंके साथ अपनी बात रखी और साबित किया कि नियमोंका उल्लंघन हूआ है, साथही जालसाजी का भी पर्दाफाश किया. न्यायालयने दोनों पक्ष की बातें सुनकर इस तबादले को रद्द करनें का निर्णय लिया.

पर दु:ख कि बात यह कि यहां साजिश करनेवालोंके खिलाफ कोई भी कारवाई नहीं हूई है (कॅट कोर्ट की मर्यादा के कारण). ईससे भ्रष्टोंका हौसला और बढा और सिर्फ तिन महिनोंके अंदरही उनको फिरसे महाराष्ट्र से बाहर रवाना किया गया.(Chief Minister of Maharashtra must know this) क्या यह स्पष्ट रूप से न्यायव्यवस्था के साथ खिलवाड नहीं है?

Here our intention is people must know what happened in 292/2016 case and demand strict action against culprits. Hence ask Govt. it's  stand on India against Injustice".

Please sign and share this petition by all the maximum possible ways.

आज — Prashant आप पर भरोसा कर रहे हैं

Prashant Shingare से "'road of honesty' becoming harsh, hence if not supported then many will stop choosing it." के साथ आपकी सहायता की आवश्यकता है। Prashant और 1,004 और समर्थक आज से जुड़ें।