Hobaleyy'in haksız banlanan lol hesabı açılsın !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Riot Games tarafına Yetkin Yurtseven bu kampanyayı başlattı

Düşünün 2 3 aydır hesaba girmiyorsunuz ve hesabınıza girip hakaretten perma ban yediğini görüyorsunuz ve gösterilen sohbet kaydındaki edilen hakaretler size ait değil ne yapardınız ? Ben desteğe ticket atıp durumumu anlattım peki onlar ne yaptı bana etmediğim hakaretlerin sohbet kaydını attılar,bunun üzerine daha açıklayıcı bir şekilde durumu anlattım önceki ticketinizda neden uzaklaştırıldığınız belirtilmiş diyor.Anladım ki riotun supportunda çalışan kişiler biletleri okumuyor gelen konunun başlığına ve içeriğine bakıp otomatik cevap veriyorlar.Hepiniz biliyorsunuz ki perma ban kolay yenen bir şey değil özellikle hakaretten.Perma ban atılmadan önce bir çok kez sohbet yasağı veriliyor ,sohbet yasağı verildiğinde en azından e postama bir mail gelse şifremi değiştirirdim ve böyle bir şeyle karşılaşmazdım bu da bi eksik bence en azından hesaba uygulanan disiplin işlemlerini e posta yoluya belirmeleri gerekliydi.Bende durumumu anlatmak için buraya yazıyorum.Kısaca özet geçersek hesabım kalıcı olarak uzaklaştırıldı ve ben hesabı kullanmıyordum,3. bir şahıs tarafından hesabım çalınmış ve hakaret edilmiş ve edilen hakaretlerin içerisinde küfür bile yok,millet anamıza bacımıza söver ve bunlar uzaklaştırma almaz ama benim accountum nedense almış.Hesabı çalan kişi riotera mı low demiş anlamıyorum ki.Umarım bu konuyu desteklersiniz ve LoL'un support ekibinin sisteminin veya support ekibinin değişmesine katkıda bulunursunuz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.