Petition Closed

Osale virtuaalselt: Meeleavaldus 11.06.2016 Tallinn-Oslo-Copenhagen-Vilnius

Supporters

EST/РУС

Maailmas toimub veidraid asju! Inimese vabadus on muutumas perverteerunud isikute vabaduseks kahjustada moraalsete inimeste huve (https://www.lifesitenews.com/news/groundbreaking-new-documentary-exposes-lie-of-comprehensive-sex-ed-programs?utm_source=LifeSiteNews.com+Daily+Newsletter&utm_campaign=6594fdca69-LifeSiteNews_com_Intl_Headlines_06_19_2013&utm_medium=email&utm_term=0_0caba610ac-6594fdca69-397383839 ; „laste huvides“ eemaldatakse neid armastavatest perekondadest, lõhkudes peresidemed; pedofiilidele osutatakse abi lapsendamisel (http://www.telegraph.co.uk/news/politics/conservative/8201521/Sex-offenders-including-paedophiles-should-be-allowed-to-adopt-Theresa-May-told.html); stereotüüpidega võitlemise sildi all hävitatakse naiste ja meeste loomupäraseid omadusi; rahu nimel relvastame end hambuni riigi kõrval, kelle oleme ise endale vaenlaseks valinud... Väärastunud moraal ja inimsusevastasus tungivad aegamööda igasse eluvaldkonda. Kõik see on suunatud terve mõistuse vastu. Uuendusi pakutakse õilsuse kastmes, et keegi millestki aru ei saaks ja midagi ei märkaks.
Ja paljud ei märkagi! Elatakse ainult oma väikese ahta maailma raamides. Aga protsessid kulgevad omasoodu ja olukord aina teravneb.
Miks see toimub!? Miks maailm nii tormakalt muutub, ja mitte paremuse poole? Aga sellepärast, et me tukume ja ei reageeri. Мe kardame ei-tea-mida, loodame, et asjad saavad ilma meietagi korda, pelgame pead tõsta... Ja kui ükskord meie järele tuldakse, ei ole enam kedagi, kellele loota.
Maailmas toimuv annab häirekella: Ärgake! Tõuske üles! Наkake reaalselt tegutsema ja koostööd tegema!
Inimsusevastasus just meie passiivsusele ja loidusele panustabki. Мe lubame fašistlikul ideoloogial enda ellu tungida. Loomisel on hingetu süsteem, mille põhialusteks on täiesti abstraktsed „lapse huvid,“ mis on määratletud ei-teagi-kelle-poolt ning milles peresidemetele ja tunnetele ei omistata mingit tähtsust. Rikutakse tuhandete laste elusaatusi, rääkimata nende vanemate omadest! Inimeselt jõuga tema lapse võtmine võrdub hinge seestrebimisega! Selline inimene on igaveseks murtud.
Inimese elus pole midagi väärtuslikumat kui inimlik soojus, mida saadakse lähedastelt. Praegu on see uue ideoloogia mõjul väärtusetuks tunnistatud ja ärikonveierile asetatud. Äri ladusamaks kulgemiseks süvendatakse meedia vahendusel veendumust, et perevägivald on ülimalt levinud: ehk suhtub ühiskond siis laste peredest eraldamisse rahulikumalt. Sageli on põhjendused lapse perest eraldamiseks täiesti absurdsed, näiteks „võimalik emotsionaalne risk tulevikus:“ (http://www.mhskanland.net/page10/page122/page122.html
Või võtame näiteks Carissa Coxi ja Richard Carteri juhtumi, kus lapsevanemate süütus leidis kohtus tõendamist, kuid vanemad last tagasi ei saanud, kuna ta oli jõutud juba lapsendada:http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/couple-cleared-child-cruelty-reveal-6599877
Inglismaa juvenaalõigusliku terrori eest põgenenud Läti perekonna, Pugatšovide juhtum: http://lr4.lsm.lv/lv/raksts/kak-vam-tam/latviyskoy-seme-prishlos-sbezhat-iz-anglii-dlja-spasenija-svoih-.a66572/
Ja Eesti pere, Korõševide, lugu:http://rus.postimees.ee/3702309/sleza-rebenka Kuigi meile lubati, et keegi ei hakka peredest lapsi eemaldama, kui puudub oht nende elule, tehakse seda ometi.
USA-s kavandab riik lapsevanemate ilmajätmist pooltest vanemaõigustest, mis on seni laste kasvatamisel kehtinud! (https://www.acf.hhs.gov/sites/default/files/ecd/draft_hhs_ed_family_engagement.pdf
Ja veel üks uudis: meie е-kooli keskkonnas on asutud koostama faile, mis on perede jaoks salajased, sisaldades infot, mida lapse seadusliku esindaja – lapsevanema – eest varjatakse (http://ekool.company/et/ekooli-lisandus-uus-roll-sotsiaaltootajaE-kool hakkab jälgima iga teie lapse sammu. Samm vasakule, samm paremale – ja oletegi sotsiaaltöötaja jälgimise all! Kui on olemas lapsevanem, küll siis leitakse ka probleem...
ETV+ eetris esinenud (http://etvpluss.err.ee/v/arutelu/na_ostrie/saated/bc1eda21-4fbc-4110-8771-04c5df272685/na-ostrie-semeynoe-nasilie-i-yuvenalnaya-yustitsiya-elena-parfenova lastepsühholoog väitis, et igas teises peres esineb mingit tüüpi lastevastast vägivalda. Keegi lapsevanematest andis tagumikule laksu (olgu öeldud, et me oleme kategooriliselt füüsilise karistamise vastu!), keegi sundis last õppima, keegi aga lihtsalt keeldus lapsele jäätist ostmast. Kaasaegses seadusandluses on kõik need juhtumid käsitletavad vägivallana. Kas olete valmis selleks, et pooltelt meie perekondadelt võetaks lapsed ära?
Kui palju läheb maksma projekt sooideoloogia juurutamiseks lasteaedades? http://m.postimees.ee/v2/section/127/3710461 Мe ei taha, et meie lapsi aetaks juba mudilaspõlves segadusse küsimusega, kes nad siis ikkagi on: poisid või tüdrukud.
Pöördume kõigi mõttekaaslaste, kõigi lapsevanemate ja lihtsalt eluterve mõtlemisega inimeste poole: Kas me suudame kõigele sellele koos vastu seista? On saabunud aeg, kus kõrvaltvaatajaks jäämist ja ükskõiksust ei saa enam lubada. Nüüd taandub kõik võitlusele terve mõistuse ja inimsuse kaitseks ning avaliku satanismi vastu – teisiti ei ole võimalik toimuvat nimetada.
Kordame siinkohal ühe tuntud õpetlase sõnu: Tulevik kuulub inimestele, kes on võimelised koostööks ning pööravad erinevuste märkamise asemel tähelepanu ühendavatele joontele.
Kas suudame ühineda, et kaitsta koos inimõigusi, eraelu puutumatust, meie perekondi ja moraalselt tervet kasvukeskkonda meie lastele?
MTÜ Eesti Vanemad kutsub teid osalema 11. juunil toimuval meeleavaldusel!

В нашем мире происходят удивительные вещи! Свобода человека стала больше похожа на свободу для извращенцев в ущерб нравственным людям (https://www.lifesitenews.com/news/groundbreaking-new-documentary-exposes-lie-of-comprehensive-sex-ed-programs?utm_source=LifeSiteNews.com+Daily+Newsletter&utm_campaign=6594fdca69-LifeSiteNews_com_Intl_Headlines_06_19_2013&utm_medium=email&utm_term=0_0caba610ac-6594fdca69-397383839 , в «интересах детей» их вырывают из любящих семей разрушая семейные узы, педофилам помогают усыновлять (http://www.telegraph.co.uk/news/politics/conservative/8201521/Sex-offenders-including-paedophiles-should-be-allowed-to-adopt-Theresa-May-told.html борьба со стереотипами подразумевает уничтожение женской и мужской природы, во имя мира мы нагло размахиваем оружием перед лицом того, кого сами же и назначили противником..... Извращённая мораль и античеловечность медленно распространяется на все сферы нашей жизни. Всё против здравого смысла. Hововведения подаются под благостным соусом, чтобы никто ничего не понял и не заметил.

И многие не замечают. Живут только уткнувшись в свой узкий мирок. А процессы идут и ситуация всё обостряется.

Почему же всё это происходит!? Почему мир так стремительно меняется не в лучшую сторону? Потому что мы спим и не реагируем. Мы боимся чего-то, надеемся что всё само придёт в норму без нашего участия, стасняемся поднять голову..... И когда придут за нами, то будет уже не на кого опереться.

Происходящее в мире сигнализирует: Проснитесь! Оживите! Начните взаимодействовать с реальностью!

Античеловечность опирается именно на нашу пассивность и серость. Мы позволяем фашистской идеологии проникать в нашу жизнь. Создаётся бездушная система в основе которой лежат совершенно абстрактные «интересы ребёнка» которые определяет неизвестно кто и в которой семейные узы и чувства не имеют никакой ценности. Калечатся судьбы сотен тысяч детей не говоря уже о родителях! Ведь силой отобрать ребёнка у человека это всё равно что вырвать его душу! Сломать его навсегда.

В жизни человека нет ничего более ценного чем человеческое тепло, приходящее от близких людей. Сейчас, благодаря новой идеологии, всё это обесценено и поставлено на бизнес-конвейер. Чтобы бизнес был успешнее с помощью прессы прививается убеждение что насилие в семье - дело чрезвычайно распространённое, чтобы общество воспринимало изъятия спокойно. Часто причины изъятия совершенно абсурдны как например «возможный эмоциональный риск в будущем» (http://www.mhskanland.net/page10/page122/page122.html

Вот случай Кариссы Кокс и Ричарда Картера, когда в суде было доказана невиновность родителей, но ребёнка не вернули, потому что он был уже отправлен на усыновление http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/couple-cleared-child-cruelty-reveal-6599877

Вот случай Латвийской семьи Пугачёвых, чудом избежавших ювенального террора в Англии http://lr4.lsm.lv/lv/raksts/kak-vam-tam/latviyskoy-seme-prishlos-sbezhat-iz-anglii-dlja-spasenija-svoih-.a66572/

А вот дело семьи Корышевых в Эстонии http://rus.postimees.ee/3702309/sleza-rebenka И хоть нам обещали что никто не будет изымать детей, если нет опасности для жизни, тем не менее это произошло.

В США государство собирается забрать половину прав родителей на воспитание детей! (https://www.acf.hhs.gov/sites/default/files/ecd/draft_hhs_ed_family_engagement.pdf

А вот ещё наши новости: е-кооль вводит файлы, секретные для семьи, скрывая информацию от законного представителя ребёнка – родителя (http://ekool.company/et/ekooli-lisandus-uus-roll-sotsiaaltootaja А так же е-кооль будет следить буквально за каждым шагом вашего ребёнка. Шаг вправо, шаг влево – и вы под прицелом соц. работника. Был бы родитель, а дело на него найдётся.

Выступая в эфире ЭТВ+ (http://etvpluss.err.ee/v/arutelu/na_ostrie/saated/bc1eda21-4fbc-4110-8771-04c5df272685/na-ostrie-semeynoe-nasilie-i-yuvenalnaya-yustitsiya-elena-parfenova детский психолог сказала что в каждой второй семье совершается какое-либо насилие над ребёнком. Кто-то дал подзатыльник (мы категорически против физического наказания), кто-то заставил делать уроки, а кто-то просто не купил мороженное. С точки зрания современного законодательства, это всё – насилие. Вы готовы к тому, чтобы половину детей у нас изъяли?

А чего стоит прект внедрения в детские сады генденой идеологии? http://m.postimees.ee/v2/section/127/3710461 Мы не хотим чтобы наших детей с детства заморачивали проблемой, кто они мальчики или девочки.

Мы обращаемся ко всем единомышленникам, ко всем родителям и просто здравосмыслящим людям: сможем ли мы противостоять этому вместе? Пришло время когда мы не можем больше оставаться в стороне, не можем позволить себе быть разобщёнными. Сейчас всё сводится к борьбе здравого смысла и человечности против откровенного сатанизма, иначе и не скажешь.

Как сказал один известный учёный – в будущее войдут люди, способные сотрудничать друг с другом ставя акцент на общих чертах нежели замечая различия.

Можем ли мы объединиться чтобы вместе защитить права человека, неприкосновенность частной жизни, наши семьи и морально здоровую среду для наших детей?

Родители Эстонии призывают объединиться вместе для акции 11 июня!

This petition was delivered to:
  • Riigikogule

MTÜ Eesti Vanemad started this petition with a single signature, and now has 282 supporters. Start a petition today to change something you care about.

This cause needs your help. Every signature counts!