RETURN PROPERTIES CONFISCATED BY COMMUNIST REGIME, NOW!

Reasons for signing

See why other supporters are signing, why this petition is important to them, and share your reason for signing (this will mean a lot to the starter of the petition).

Thanks for adding your voice.

Ola Kokonda
8 years ago
Sepse eshte shume e ndershme dhe e ligjshme qe prona te shkoje tek pronari i cili e ka ngritur me pune, si edhe sepse duhen respektu te drejtat e njeriut mbi pronen.

Thanks for adding your voice.

ilda kurti
8 years ago
Moskthimi i prones tek i zoti është PADREJTESI.

Thanks for adding your voice.

ELMA ZEQIRAJ
8 years ago
Padrejtesia edhe pse e ligjeruar me ligjin 7501 ngelet padrejtesi pasi bie ndesh me Kushtetuten dhe ky vend nuk do gjej qetesi e nuk do eci perpara derisa prona te kthehet tek pronari dhe i zoti

Thanks for adding your voice.

ELMA ZEQIRAJ
8 years ago
Moskthimi i prones tek i zoti është padrejtesi jo vetëm ndaj pronareve te ligjshem por dhe ndaj gjithe shoqerise shqiptare.Per kete arsye e perkrah dhe e nenshkruaj kete peticion .

Thanks for adding your voice.

Luan Muco
8 years ago
Ka mbi 20 vjet qe kerkojme te na kthehen pronat. Deri kur do te presim.

Thanks for adding your voice.

kostaq bellovoda
8 years ago
It is very important to denounce the corrupt people in the justice system, it is important to gain a constitutional human right.
It is very important and that institutions which have or feel, or upload law (wherever they are) to protect the human rights act as soon as possible, in order to leave humanity as possible conflicts, and in order to make possible a peaceful.

Thanks for adding your voice.

Roland Mai
8 years ago
Prona duhet ti kthehet pronarit, jo t'i jepet atyre qe jane afer qeverise.

Thanks for adding your voice.

saimir saliaj
8 years ago
Sufferin same problem !

Thanks for adding your voice.

Parid Turdiu
8 years ago
Because of my own properties and because there cannot be development in Albania without respect for property rights.

Thanks for adding your voice.

Pilo Andoni
8 years ago
jam dakord me peticionin qe Shoqata Drejtesi me Pronesi qe I ka paraqitur Kryministrit Edi Rama pe kthimin e pronave ,pronareve legjitim.Une ne Shqiperi kam pronat e trasheguara na shekuj nga prinderit e mi,kam qe ne vitin 1996 e deri me sot qe bejne sikur do mikthejne dhe heshtin,faktikisht.ne AKKP ne Tirane kam te depozituara te gjitha dokumentacionin Ligjor.1: Nje AKT,Pronesie te rregjistruar ne vitin 1937 ne librin e rregjistrimeve te pasurise te pa tundeshme neBashkine e Himares. 2: kam dy urdhera ekzekutimi te forms prere .Keto dokumenta jane ne DOSJEN,1422.kerkusi Pilo Andoni.Dosja ndodhet ne Sektorin.per; Vlore Fier.Gjirokastre,eshte dosja me kompletuar. verifikoni per te pare te verteten