Restaurar els espais d'aparcament de la Rambla Salvador Samà

Restaurar els espais d'aparcament de la Rambla Salvador Samà
La plataforma d'empresaris locals afectats pel pla de mobilitat inicien la seva primera acció reivindicativa.
La reorganització de la mobilitat en la Rambla Salvador *Samà s'ha realitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú sense cap consens amb els diferents col·lectius implicats.
Aquesta acció sobre la via pública promoguda pel regidor Antonio Palacios és de tal envergadura que afecta més de 225 empreses i suposa una estimació de perdudes d'ingressos de més de 2.100.000€/anuals, derivada essencialment de la perduda de la rotació de vehicles que oferia el servei d'aparcament en zona blava i les places lliures que sumaven 70 en total.
Els afectats per aquesta actuació de l'Ajuntament pensen que es podien haver realitzat prèviament un estudi d'impacte econòmic abans de posar en marxa el projecte, per a valorar les conseqüències econòmiques i s'havia d'haver parlat directament amb les empreses i els comerciants per a buscar un consens majoritari i no tan sols amb algunes associacions que representen a una part petita del col·lectiu empresarial i comercial de la ciutat. Aquesta actuació necessita sens dubte d'un consens major. Una altra de les demandes del col·lectiu d'afectats és que s'havia d'haver realitzat una presentació pública massiva per a fer viure el projecte per tots els habitants de la ciutat.
Tots es pregunten, sí aquesta actuació sobre la mobilitat és tan bo per a la ciutat, llavors perquè s'ha realitzat amb tan poca transparència i informació cap als afectats i implicats.
Les demandes concretes d'aquesta recollida de signatures són les següents i estan dirigides a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú:
1. Que restauri tots els espais d'aparcament eliminats en la Rambla Salvador Samà
2. Que qualsevol altre pla de mobilitat viària a la ciutat sigui consensuat prèviament amb tots els col·lectius implicats.
Mobilitat sostenible si, però economia rendible també.
Mes informació en: defensalaeconomiadeproximitat@gmail.com
____________________________________________________________________
La plataforma de empresarios locales afectados por el plan de movilidad inician su primera acción reivindicativa
La reorganización de la movilidad en la Rambla Salvador Samà se ha realizado por el Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú sin ningún consenso con los diferentes colectivos implicados.
Esta acción sobre la vía pública promovida por el regidor Antonio Palacios es de tal envergadura que afecta a más de 225 empresas y supone una estimación de perdidas de ingresos de más de 2.100.000€/anuales, derivada esencialmente de la perdida de la rotación de vehículos que ofrecía el servicio de aparcamiento en zona azul y las plazas libres que sumaban 70 en total.
Los afectados por esta actuación del Ayuntamiento piensan que se podían haber realizado previamente un estudio de impacto económico antes de poner en marcha el proyecto, para valorar las consecuencias económicas y se debía haber hablado directamente con las empresas y los comerciantes para buscar un consenso mayoritario y no tan solo con algunas asociaciones que representan a una parte pequeña del colectivo empresarial y comercial de la ciudad. Esta actuación necesita sin duda de un consenso mayor. Otra de las demandas del colectivo de afectados es que se debía haber realizado una presentación pública masiva para hacer vivir el proyecto por todos los habitantes de la ciudad.
Todos se preguntan, sí esta actuación sobre la movilidad es tan bueno para la ciudad, entonces porque se ha realizado con tan poca transparencia e información hacia los afectados e implicados.
Las demandas concretas de esta recogida de firmas son las siguientes y están dirigidas al Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú:
1. Que restaure todos los espacios de aparcamiento eliminados en la Rambla Salvador Samà
2. Que cualquier otro plan de movilidad viaria en la ciudad sea consensuado previamente con todos los colectivos implicados.
Movilidad sostenible si, pero economía rentable también.
Mas información en: defensalaeconomiadeproximitat@gmail.com