Rengimize dokunma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tekirdağdaki değişime halkımız henüz hazır değil biz minibüsçü esnafı olarak halkımıza hizmet için sabah 6 akşam 12 çalışıyoruz evet yenilik tekirdağ halkına çok iyi gelicek bizde bunun arkasındayız minibüslerimizi kanuna uygun bir şekilde yenileyelim fakat rengimiz aynı kalsın çünki bu renk olayı vatandaşın istemeyeceği bir şey türkiyenin neresine giderseniz gidin tekirdağımız gibi düzenli her rengin nereye gideceği belli bir şehir yok olamazda zaten şehrimizin ulaşım düzenini bozmayalım araçlar yenilensin tabikide amma pazaryolunda bekleyen biri şarköy arabasını durdurup kumbağ gidermi diye sormasın uzaktan gördüğü zaman maviyi tamam geliyo desin bu yüzden sayın başkanlarımız vatandaşlarımıza bile bile zulm etmeyelim tekirdağmız zaten güzel neden kötü yapmaya çalışıyoruz ???

Bugün Tekirdağ şoförler ve otomobilciler odası imzanı bekliyor!

Tekirdağ şoförler ve otomobilciler odası bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Rengimize dokunma». Tekirdağ şoförler ve otomobilciler odası ve imza atan diğer 48 kişiye katıl.