TOBB ETÜ Makine Mühendisliğindeki Yaprak Dökümüne DUR Deyin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NE

TOBB ETÜ Makine Mühendisliği öğrencileri ve mezunları olarak hocalarımız Dr. Selin Aradağ ve Dr. Yiğit Taşçıoğlu’nun okulumuzdan ayrılma kararını öğrenmiş bulunmaktayız. Açılış tarihi itibariyle yeni sayılabilecek okulumuzun özelikle makine mühendisliği bölümünde ciddi bir ivme ve tanınırlık kazandıran hocalarımızdan ikisinin bu kararı bizi çok üzmüştür.
Selin hocamız ve Yiğit hocamız hem öğrencileriyle olan ilişkilerinde hem öğretmenlikleriyle hem de akademik kariyerleriyle okulumuzun incileridir. Aynı zamanda okulun reklamında sıklıkla faydalanılan teknoloji merkezi içerisindeki ETÜ Hidro'daki emekleri kelimelerle ifade edilmez niteliktedir. Onlarsız TOBB ETÜ Makine Mühendisliği çok eksik kalacaktır.
TOBB ETÜ Makine Mühendisliğinin kuruluşunda çok değerli bir akademisyen kadrosuyla yola çıkıldığının farkındayız. Ancak son senelerde bu kadronun güçlendirilmek yerine Dr.Mehmet Bülent Özer hocamız gibi değerli öğretim görevlilerinin eksildiğinin ve bu gidişata dur denilmediği takdirde okulumuz Makine Mühendisliği bölümünün geri dönülmez bir şekilde çöküşe geçeceğinin de üzülerek farkındayız.
Özetle; kısa zaman içinde ”TOBB ETÜ Makine Mühendisi” etiketini oluşturan hocalarımızın arkasındayız. Öğretmenlerimizin gitmelerine neden olan sıkıntıların araştırılıp çözülüp uygun şartların oluşturularak okulumuzda devam etmelerinin sağlanması için gereğinin yapılmasını arz ederiz.
Saygılarımızla,

19.05.2019