0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Aşağıda imzasi bulunan Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri olarak, 2017-2018 yılında 1. sınıfa başlamış bulunmaktayız. Öğretim yılının 2. haftası geride kalmasına rağmen öğrenci kimlik kartlarımız tarafımıza ulaştırılmamıştır. Öğrenci işleri ile yapılan görüşmede teknik hata sonucu (fakülte ibaresi kısmında hukuk yerine farklı bölümler yazılmış) kimliklerin tekrar basılması gerektiği ve bunun zaman alacaği belirtilmiştir. Öğrencilerin üniversite içerisinde yemek yiyebilmesi için gerekli olan öğrenci kartı bulunmadiğindan sıkıntı çekmekteyiz. Üniversitenin kurumsal yapısı içinde çözülmesi gereken maddi bir hatanın mağduriyeti öğrenciler tarafından yaşanmaktadır. Bu yaşanan olumsuz durum, "Anadolu'da Bir Dünya Üniversitesi" sloganı ile çelişki oluşturmaktadır. Talebimiz, kimlik kartlarımızın en kısa sürede hazırlanıp tarafımıza ulaştırılması, bu mümkün değilse eğer geçecek süreç için alternatif bir çözüm yolunun ivedilikle bulunmasıdır. İlgili makamlarca çözülmek üzere gereğini bilgilerinize arz ediyoruz.

Bugün Bahattin imzanı bekliyor!

Bahattin Ceylan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «rektorluk@erzincan.edu.tr genelsekreter@erzincan.edu.tr ogrisdb@erzincan.edu.tr: Öğrenci kartlarımızın en kısa sürede teminini, yemek sıkıntımızın son bulmasını istiyoruz.». Bahattin ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.