Safiye Kargulu Arkadaşımıza Hakkının Verilmesini İstiyoruz !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Safiye Kargulu Öztürk arkadaşımızın elinden hakkı olduğu halde bölüm birinciliği alınmıştır. Buna sebep olarakta girdiği büt öne sürülmektedir. Fakat bunun sebebi kendisinin çok acı bir şekilde bebeğini kaybetmesinden dolayıdır. Maalesef bu üzücü olay bütüne girmiş olduğu sınavın final tarihine denk gelmiştir. Bu yüzden de "mecburen" sınavı büte kalmıştır. Daha önemli bir detay ise zaten büte girmeden önce de en yüksek not ortalaması kendisine aittir. Bu ve ameliyat durumu resmi belgelerle ispatlanabilecek bir durumdur. Daha önceki yıllarda böyle bir büt uygulaması yapılmamış hatta derece alan öğrenciler ortalamalarını yükseltmek için derslerini büte bırakmışlardır. Bu uygulama eğer gündeme getirilecekse bunun bu yıldan sonra olması gerekmektedir. 2017-2018 eğitim yılının mezuniyetini kapsaması adaletsiz bir prosedür olacaktır. Belirttiğimiz durumlarla beraber Safiye arkadaşımızın birinciliğinin tekrar verilmesini gerekli mercilerden rica ediyoruz.

Bugün Tarafsız imzanı bekliyor!

Tarafsız . bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «rektor@ankara.edu.tr: Safiye Kargulu Arkadaşımıza Hakkının Verilmesini İstiyoruz !!!». Tarafsız ve imza atan diğer 143 kişiye katıl.