Ankara Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Katkı Payı İndirilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2015 yılından itibaren Ankara Üniversitesi yönetimi, yabancı uyruklu öğrencilerin katkı payı ücretlerine keskin zam getirdi. Şöyleki, dönemlik 750 tl (yıllık 1500 tl) olan ücretler 2015 güz döneminden itibaren 3 defa zam getirilerek, dönemlik 2250 tl (yıllık 4500 tl) olmasına karar verildi. 2016 güz döneminden itibaren ise katkı payı ücretlerine daha bir zam getirilerek dönemi 3000 tl (yıllık 6000 tl) olmasına karar verildi. Ve bu zam artımları yalnızca yeni kayıt olan yabancı uyruklu öğrenciler için değil, 2015 girişli tüm yabancı  öğrencilerini kapsamaktadır.
Bu zamlar nedeniyle zaten yabancı ülkede zorlukla geçinen biz öğrencilerin Eğitim Hayalleri ve Amaçları MAHV OLMAK DURUMUNDADIR!!! LÜTFEN BU DURUMA SESSİZ KALMAYALIM!

Bugün Yabanci Uyruklu imzanı bekliyor!

Yabanci Uyruklu Ogrenciler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «rektor@ankara.edu.tr: Ankara Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Katkı Payı İndirilsin!». Yabanci Uyruklu ve imza atan diğer 146 kişiye katıl.