GSM OPERATÖRLERİNİN ESKİ MÜŞTERİLERİNE HAKSIZ FİYAT UYGULAMALARI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Rekabet Kurulu ve tarafına YILDIRIM ÜZÜMCÜOĞLU bu kampanyayı başlattı

Turkcell-Avea(Türk Telekom Mobil)-Vodafon Yetkilileri…

Türkiye de GSM abonelikleri her şey gibi dejenerasyon içerisinde. Ben 24 yıllık Turkcell ve 10 yıllık Avea (Türk Telekom Mobil) abonesiyim. Çeşitli reklam yapıyorsunuz. Örneğin; Son 5 senedir defalarca müşteri temsilcilerine “5 yıllık Turkcellilere %x  ,  10 yıllıklara % x  , 15, 20 ve 25 yıllıklara %x oranında indirim yapmanız gerekirken; yeni gelen abonelerinize Çok yüksek indirimler yapıyorsunuz.

Ben Platinum 15 aboneliğime şu an yıllardır olduğu gibi yüksek fiyat ödüyorum 111 TL. Abonelik geçmişimi ve ödeme geçmişimi mutlaka biliyorsunuz.

Bugün aradım (10.08.2019) ve müşteri temsilcisine “avea hattımı size taşıyacağım fakat 15 GB internet” deyince bana, benim aboneliğimin aynısına denk gelen “platinum dünyasına hoş geldin” adı altında 79,9 TL ye öneride bulundular.

Beyler ve bayanlar siz tüketici değil misiniz? 24 yıllık TURKCELL hattımı defalarca yaptığım uyarıları dinlemediğiniz için, Ekim 2019 da VODAFONA ( sizin sunduğunuz imkanlarla vodafona bu ay avea hattımı 69 TL ye  taşıyorum Avea hattımda 10 yıllık.) taşıyacağım. Kimse benim kadar eskimi bilmiyorum. Ama müşteri hizmetlerine defalarca öneri yazdırdım.

Türk Telekom Mobil de son 3 senedir aynı şekilde 10 yıllık abone olduğumu ve yeni gelenlere neden çok daha ucuz abonelik tarifesi sunulduğunu sordum ve düzeltme talebimi ilettim.

Eskilere pahalı yenilere indirimli hizmet sadece size sadakatimi yıktı.

24 ve 10 YILLIK ABONELİKLERİMİN TÜM DİRENİŞLERİME RAĞMEN NUMARA TAŞIMA DÜŞÜNCESİNİ BEYNİME YERLEŞTİRMEYİ BAŞARDIĞINIZ İÇİN TEBRİKLER.

Umarım bundan sonra kimseyi kapınızda bağlı bir canlı olarak görmez; velinimetiniz olarak görürsünüz ve pazarlama taktiğinizin yanlış olduğunu anlarsınız. Sadece benimle bu imkansız bunu biliyorum. Fakat bu hareketi kitlesel bir tüketici tepkisine döndürmeyi başarırsak; sizlerde TÜKETİCİ'nin gücünü öğrenmiş olacak ve daha saygılı uygulamalar yapacaksınız. Ya biz tüketiciler her yıl üç GSM operatörü arasında gezineceğiz. Ya da siz GSM operatörleri bu haksız ve adil olmayan uygulamadan vazgeçeceksiniz. Bu daha çok kişinin bu kampanyaya destek vermesiyle sonuç verecek. Umarım artık; sosyal sitelerdeki sayfalarınıza yazılan eleştirisel yazılarımızı (10.08.2019 da Turkcell facebook sayfasındaki kısa sürede çok taraftar toplayan paylaşımımızı sildiğiniz gibi) silmez, müşteri hizmetlerinize gelen şikayetleri çözmeyen kişileri de bünyenizde tutmazsınız.

Tüm tüketiciler birleşin ki; gücünüzü görsünler... İmza kampanyasına Desteğinizi bekliyorum. SAYGILARIMLA.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.