Petition update

Aşı çalışmalarında son durum ve karantina günlerinde bir damla olmak

süheyla taşçıer
istanbul, Turkey

Apr 20, 2020 —

Covit-19 karantina günlerinde bir damla olmak. Aşı çalışmalarıyla ilgili son haber İngiltere'den geldi. Oxford Üniversitesi Aşı Bilimi Profesörü Sarah Gilbert, geliştirmekte oldukları corona virüsü aşısının ayrıntılarını açıkladı. Gilbert, kısa süre içinde denemelere başlayacaklarını söyledi. Peki biz "Aşı" ve "ilaç" üretimlerimizde neden dışa bağımlı olalım ki? Biz kendi aşımızı ve ilacımızı üretelim. Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstütüsü'nün yeniden açılmasıyla bu mümkün olabilir. Covit-19 belasında hekimlerimiz ve sağlık emekçilerimiz büyük mücadele veriyor ve özveriyle çalışıyor. Alkışdan fazlasını hak ediyor sağlık ordumuz. Kampanyamız devam ediyor. Evet bir damla olmak. Saygı ve sevgimle.

"BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ" ATATÜRK

Aşıyla ilgili haberin linki: https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/ingiltereden-corona-asisi-calismasi-denemelere-basliyorlar-5761964/

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.