Refhan Tümer M.T.A.L Anadolu Lisesi Yada Çok Programlı Anadolu Lisesi Olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Refhan Tümer Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ( Sağlık Meslek Lisesi) 1997-1998 Yıllarında Yabanci Dil Ağırlaştırılmış Lise eğitimi vermekteydi. Düz Lise Oldu. Düz liseden sonra Sağlık Meslek Lisesi Oldu. Eğitimi gayet kaliteli bir okuldur. Eyüpsultan İlçesinde Anadolu Lisesi Sayısı Az Olduğu için bu lisesin Çok Programlı Anadolu Lisesi Yada Anadolu Lisesi Olmasını İstiyoruz.

OKUL HAKKINDA BİLGİLER İÇİN:

Okul 1990 yılında ortaokul ve lise olarak faaliyet vermeye başlamıştır. Tümer ailesi tarafından eyüp ilçesinde yaptırılan ikinci okuldur. 1995 yılı içerisinde ortaokul kısmı kaldırılıp sadece lise olarak eğitim öğretime devam edilmiştir. 1997-1998 eğitim öğretim yılı içerisinde Süper Lise olarakta eğitim verilmeye başlanmıştır.  Okul 2004-2005 eğitim öğretim yılıĺndan itibaren ikili sistemde eğitim öğretimi sürdürmektedir.

Bugün Moriah imzanı bekliyor!

Moriah Candan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «refhan tümer m.t.a.l okul müdürü: Refhan Tümer M.T.A.L Anadolu Lisesi Yada Çok Programlı Anadolu Lisesi Olsun!». Moriah ve imza atan diğer 77 kişiye katıl.