İsrail malına Dur diyorum Filistinli bir kardeşimi daha kurtarıyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

*İsrail ürünlerini alarak Kudüs için hiç bişey yapmıyoruz. #Kudüs bizimdir dediğimiz vakit ürünlerini kullanıyorsun ama deniliyor. Biz Kudüs için ugrastigimizi sanıyoruz eğer Coca Cola fanta Sprite elidor domestos vb. Ürünler alarak aksine İsrail devletine yardım ediyoruz silah aldiriyoruz. Hesaba çekildiğimiz gün ben bişey yapmadım diyemez kimse Çünkü en güzel desteği biz veriyoruz. Artık İsrail ürünlerine hayır diyoruz Filistinli bir kardeşimizi kurtarıyoruz. Türkiye nin de İsrail ürünlerini almak dan vazgeçmesi bir nevi onlara darbe olacak. Ki zaten bu ürünlerin kanser yapıcı ciltte saç da hasar birakici özellikleri var . Hem Filistinli kardeşlerimiz için hem Türkiye için hem saglimiz için İsrail ürünlerine hayır diyoruz Filistinli bi çocuk daha kurtarıyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz*

Bugün Nigar imzanı bekliyor!

Nigar Mutlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep tayyip erdogan : Israildn alınan her ürün birsilah bir kardeş kanı İsrail malı kalsın kardeşlerimiz yaşasın». Nigar ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.