Kampanya Kapatıldı

Arakan icin Acil Yardim

Bu kampanya 41 destekçiye ulaştı

Arakan'da yasanan zulum hepinizin malumu.. Bu ilk degil, hic olmazsa son olsun diye elimizden geleni yapmali degil miyiz? Hepimiz bundan sorumlu oldugumuza inanmiyor muyuz? Her kafada benzer sesler.. 'Arakan icin ayaga kalk', 'Birlik olmanin vakti gelmedi mi', 'Muslumanlar neden sessiz'.. Fakat bireyler olarak duadan ve duyurmaktan baska elden cok birsey gelmiyor. Organize hareket edilecekse bu ancak devletler ve stk'lar araciligiyla olur.. Stk'lar bolgeye insani yardim ulastirmaya calisiyor fakat ancak Banglades sinirina ulasabilen kendini kurtarabilenler bunlardan faydalanabiliyor. Elbette ki bu da gerekli fakat ya digerleri? Geride kalanlar ne olacak? Bundan sonra benzer seylerin yasanmasina nasil engel olunacak? Devletler bazinda birtakim yaptirimlar uygulanmasi gerekmez mi? Myanmar'a zulmu durdurmasi icin ve dahi Banglades'e kendisine siginanlari geri cevirmemesi icin.. araplara vb seslenip durmaktansa kendi ulkemize bakalim. Araplar gafletteyse biz gosterelim onlara ne yapilmasi gerektigini. Islam'in dogru temsilcisi neden biz olmayalim? Saga sola bakmadan ben varim diyen bir genclik degil miydi ozlenen? Niye baska devletlere bakip arkamiza yaslanalim? Kendi hukumetimize yeterli baskiyi yaptik mi? Bu konuyu gundemlerine almalari icin secmenler olarak beklentimizi duyurduk mu? Yoksa elimizde telefon sosyal medya paylasimlari yapmak vicdanimiza yeterli mi geldi?..

Simdi bu mecra vesilesiyle yoneticilerimize sesimizi duyurup devlet bazinda gereken neyse yapilmasini talep edelim..

Bugün Esra imzanı bekliyor!

Esra Guran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdogan: Arakan icin Acil Yardim». Esra ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.