Zeytinburnu Ambarlar Yıkılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul Nakliyeciler Sitesi Ambarlar olarak yapılan hukuk dışı bir davranış ile karşı karşıyayız. Aldığımız duyumlara ve devamında yaptığımız görüşmelere göre yarın sabah ambarlar da yıkım ve tahliye işlemi başlatılacağını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu yıkım için yüzlerce işçi ve araç ile kapalı olacak işyerlerimiz kolluk kuvvet ile açılıp eşyalarımız mallarımız ve kargo ürünleri sokağa atılacaktır.

Tarafımıza bir tebligat yapılmadan ve süre verilmeden yapılmaya çalışılan bu işlem gayri yasaldır.

BU DURUMDA TÜRKİYE EKONOMİSİ DURACAKTIR, İLAÇ SEVK EDİLMEYECEK-GIDA SEVK EDİLMEYECEK TÜM AMME HİZMETİ DURACAK, TÜRK HALKI MAĞDUR BIRAKILACAKTIR. GÜNDE 400 KAMYON VE TIR ÇIKIŞI İLE BU GERÇEK ORTADADIR. BUNUN YANISIRA on binlerce çalışan işveren işçi kamyoncu emekçi büyük kayıplar yaşayacaktır.

Bu araziyi satın alan Akzirve ile mal sahibi konumundaki kurumumuz NAKO arasında kat karşılığı sözleşmesi ve buna bağlı olarak tahliye ile ilgili bir protokol varken ve süreç karşılıklı anlayış çerçevesinde yürütülürken yapılmak istenen bu uygulama camiamız içerisinde büyük bir tepkiye ve sonuçları itibarı ile endişeye neden olmuştur.

Tüm halkımızı ve kamuoyunu ilgilendiren bu haksız uygulama ve davranış TÜM BASIN VE MEDYA KURULUŞLARINA BİLDİRMEK AMME HİZMETİ VEREN BİZ AMBARALARIN GÖREVİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMEKTEYİZ. BU ÖNEMLİ HAREKET İÇİN SİZLERE ÇAĞRI YAPMAKTAYIZ.

TÜRKİYE NAKLİYECİLR DERNEĞİ

Bugün Türkiye Nakliyeciler Derneği imzanı bekliyor!

Türkiye Nakliyeciler Derneği Türkiye Nakliyeciler Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: Zeytinburnu Ambarlar Yıkılmasın». Türkiye Nakliyeciler Derneği ve imza atan diğer 189 kişiye katıl.