YARDIMCILIK Kalksın İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bizler mesleki ve teknik Anadolu lisesinin sağlık hizmetleri alanı öğrencileriz. Diğer teknik liseler alanlarıyla ilgili 4 yıllık fakülteleri tercih ederken ek puan almaktadırlar. Ancak bizler sağlıkla ilgili 4 yıllık lisans programı tercih ettiğimizde herhangi bir ek puan alamamaktayız. Ayrıca 9. sınıfta 2 yıllık ön lisans programlarına geçiş hakkımızın oldugunu bilerek kayıt olmamıza rağmen şu anda bu hakkımızın iptal olmasından dolayı mağdur durumdayız. Ayrıca belli puanlarla ve çaba ile geldiğimiz bu okullardan Ebe Yardımcılığı, Sağlık Bakım Teknisyenliği ve Hemşire Yardımcısı olarak mezun olmak istemiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın hastane açılışında söz verdiği gibi bizler yardımcılık değil Ebe ve Hemşire unvanlarını almak istiyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz konularla ilgilenilmesi ve gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz

Bugün Ertuğrulhan imzanı bekliyor!

Ertuğrulhan öcal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan : YARDIMCILIK Kalksın İstiyoruz». Ertuğrulhan ve imza atan diğer 395 kişiye katıl.