Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına nakit yardım yapalım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Vatanımızın Bekâsı için yurtiçinde ve yurtdışında mücadele veren Mehmetçiğimizin silah, araç ve teçhizat bakımından daha profesyonel şartlarda görevlerini ifâ edebilmesi,Mehmetçiğimizin Günümüz askeri şartlarını gözönüne alırsak daha iyi envanterle düşmana baskın gelebilmesi,Hali hazırda üretilen ve arge çalışmaları yapılan yerli ve  milli silahlarımızın üretiminin hızlanmasını ve dahada gelişmesini sende istiyorsan,Savaş alanında Bir mızrak kamışının 1000 şeker kamışından daha makbul olduğu gerçeğiyle,Zalime bir kurşunda bizden olsun ve İbrahim'in ateşine  su taşıyan  karınca misali tarafımız belli olsun diyorsan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına Bu vatanın evladı olarak  gönlünden ne koparsa sende nakit yardım gönderirmisin.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Şeker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan : Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına nakit yardım yapalım.». Ahmet ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.