MİLLİLİK BURSUM KESİLMESİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Önce A.B.C DIYE AYIRLIDAR BURSLARI DÜŞÜRDÜLER ŞİMDI TAMAMEN KESTİLER Türkiye de Spora Darbedir Millilik Bursunu Kesenler.Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Genel Müdürlüğünün vermiş olduğu yetki ile Kredi ve Yurtlar kurumu onaylamış olduğu millilik burslarının iptaline ve AKTİF MİLLİ olmayan sporcuların bursalarinin kesilmesi kararı alınmış olup Bu sorun çözülmediğinde oluşacak etki ise binlerce milli sporcumuz maddi imkanlar oluşmadığı için eğitim hayatlarından vazgeçecekler, yapmış olduğu sporu bırakıp iş hayatına girmek zorunda kalacaklar, teşvik amaçlı bu burs kaldırıldığında birçok genç kardeşlerimiz spordan uzaklaşıp sokaklarda farklı yollar arayacaklar ve belkide kötü alışkanlıklar edinecekler,antrenörlerimiz antrenmanları amaçsız ve istemeden yönetip başarı için çabalamakta güçlük çekecekler. Milli duygularımızı ve emellerimizi sömürmelerine izin tanımadan bu kötü kararlara dur diyelim ve duruşumuzu belli edelim.

Bugün Uğur imzanı bekliyor!

Uğur Güler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan : MİLLİLİK BURSUM KESİLMESİN». Uğur ve imza atan diğer 242 kişiye katıl.