0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Çocuk sahibi olmak için can atan ,evlat hasretiyle yanıp tutuşan ve normal yoldan çocuğu olamayan binlerce  çift var. İmkani olanlar bir veye birkac kere tüp  bebek denemesi yapabiliyor. Imkanı olmayan asgari ücretle geçinen insanlar da tüp bebek tedavisine başvuramıyor bile !! Bu insanların tek suçu paralarının olmaması mı? İmkanı olmayan bir sürü çift sıkıntılar sonucu ayrılma eşiğine hatta yuvalarının yıkılmasına kadar gidiyor. Ben bir tüp bebek hemşiresi olarak yillarca sahit oldum yasadiklari zorluklara ve bu kişilere sahip çıkalım diyorum. Onların ne kadar zor şartlarda paralar biriktirip nelerden vazgeçip de imkansizliklarla çocuk sahibi olmaya calistigini ama imkani yetmedigi yerde de tıkandığını biliyorum gördüm.  Bir çok ülke de 6 denemeye kadar tüp bebek tedavisini devlet karşılamakta!!! Bizim ülkemizde neden olmasin? Sayin Cumhurbaskanimiz da çocuk konusunda  bu kadar olumlu iken bizler vesile olalım ve bu mağdur kardeşlerimize destek olalım. Aile var oldukça, millet var oldukça, devlet var olur. Aile var oldukça sağlıklı nesiller var olacak, iyilik var olacaktır. Bu sozler de sayin Cumhurbaşkanımıza ait ve biz bu ailenin var olmasi için maddi güce devlet desteğine ihtiyacımız var . Avrupa da ki insanların devlet destekçisi ise bizimde devletimiz var !!LÜTFEN BU KAMPANYAYI EVLÂD SAHIBI OLMAK IÇIN ÇIRPINAN MADDI IMKANSIZLIK ÇEKEN AILELERIN YERINE KOYARAK IMZALAYIN.SIZDE DESTEK OLUN

Bugün Tansu imzanı bekliyor!

Tansu Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep tayyip erdoğan : Lütfenn bizim ülkemizde de diğer ülkeler gibi tup bebek tedavisini devlet karşılsn». Tansu ve imza atan diğer 153 kişiye katıl.