Kampanya Kapatıldı

KYK ÖĞRENCİLERİNE YARDIM!

Bu kampanya 54 destekçiye ulaştı

Öncelikle, kyk öğrencilerine verilen gıda yardımını biliyor ve bunun için devletimize,bakanımıza teşekkür ediyoruz,lakin bu sene yeni çıkan bir yönetmeliğe göre dönem veya senesi uzayan öğrencilerine verilen gıda yardımını keseceği bildirilmiştir.Biz bu konuda madur olan öğrencilerin sorunlarının çözülmesini istiyoruz.Maddi olarak öğrenciden daha fazla bir beklenti içine girilmesini istemiyoruz. Hepimiz bu vatana hizmet etmek icin okumaktayız,gıda yardımı temel ihtiyaçlardan olup bu durumdan mahrum bırakılmak öğrenciler ve aileler icin zor durumda kalinmaktadir.. Bunun icin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak Beyefendi sorunlarımızı arz ediyor, gereğinin yapılmasını saygılarımızla arzediyoruz. Tekirdağ KYK yurdu öğrencisi Merve Karaarslan

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Karaarslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Recep Tayyip Erdoğan: KYK ÖĞRENCİLERİNE YARDIM!». Merve ve imza atan diğer 53 kişiye katıl.